Coachingutdannelse

NLP Practitioner Coaching starter  torsdag 19.06.2020 (se tid. sted og priser) 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Tilbakemeldinger fra deltakere på NLP Coaching utdannelsen.

Ta gjerne kontakt med meg for å høre hva jeg synes om utdannelsen: Katalin Johannsson, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it mobil 41418532. NLP Practitioner Coach.

Mette Kirkeby, NLP Master Coach

Å ta NLP utdannelse hos Helga på Sandnes Coaching er noe av det  beste jeg har gjort! Hun er dyktig og kunnskapsrik, i tillegg til å være en strålende person. Jeg har lært utrolig mye om meg selv og hvordan jeg ser andre mennesker, noe jeg har nytte og bruk bruk for hver dag.

 

Se til venstre og velg enten NLP Practitioner eller NLP Master, tid, sted og priser

-Passer for deg som vil starte egen virksomhet

-Passer for deg som ønsker å bli bevisst deg selv, dine egne atferds-, tanke- og følelsesmønster. Du blir flinkere til å være deg selv, du finner dine ressurser og setter pris på deg selv, din fortid og din framtid. 

-Passer for alle som jobber med mennesker eller vil jobbe med mennesker.

-Passer for ledere, mellomledere, lærere, førskolelærere, leger, sykepleiere, alle typer terapeuter,barnevern, fysioterapeuter, prosjektledere, ingeniører, eller andre yrker.

-Passer for deg som er terapeut. Alle terapeuter vil ha meget stort utbytte av NLP. Det er et grunnlag i all kommunikasjon.

-Passer  også for foreldre eller andre som ønsker bedre kunnskap om hvordan vi fungerer som individ og i relasjon med andre.

-Passer for deg som ønsker selvutvikling.Påmelding:  helga This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
Coachingutdannelse