Tilbakemeldinger fra deltakere på NLP Coaching utdannelsen.

Ta gjerne kontakt med meg for å høre hva jeg synes om utdannelsen: Katalin Johannsson, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it mobil 41418532. NLP Practitioner Coach.

Mette Kirkeby, NLP Master Coach

Å ta NLP utdannelse hos Helga på Sandnes Coaching er noe av det  beste jeg har gjort! Hun er dyktig og kunnskapsrik, i tillegg til å være en strålende person. Jeg har lært utrolig mye om meg selv og hvordan jeg ser andre mennesker, noe jeg har nytte og bruk bruk for hver dag.

Laila H. Slettehaug, NLP Practitioner Coach: Jeg anbefaler dette kurset på det varmeste! Det ga meg enormt mye ifht selvutvikling og ifht nye måter å se verden på og utvide mitt verdensbilde på.

ErwinGeiss, NLP Practitioner

Jeg kom for å lære teknikker til å kunne hjelpe andre. Men jeg har oppdaget at jeg lærte mye om meg selv. Dette vil gi meg et enda bedre utgangspunkt til å kunne hjelpe andre etterhvert.

 K.J.: Mine forventninger er absolutt oppfylt og enda mer. Jeg har fått så utrolig mye ut av kurset, både når det gjelder innsikt og forståelse av hvem jeg er og hvorfor. Og kurset har hjulpet meg utrolig mye i forhold til konfliktløsning og hvordan kommunisere med andre. Jeg har blitt utrolig mye mer bevisst på meg selv og andre. Detter er noe kan anbefale alle å gå på. Dette er utrolig lærerikt og nyttig for alle og ha med seg videre i livet.

S.K. NLP Practitioner: Kurset anbefales varmt som både lederutvikling, relasjonsutvikling for par, og for enkeltpersoner som ønsker å utvikle sine mellommenneskelige evner og kunnskaper.  

NN

Kan absolutt anbefale utdannelse hos Sandnes Coaching med Helga Sirevåg. Høyt kunnskapsnivå formidlet med en god tone.


 NN:

Forventningene er til de grader oppfylt. Forventninger blir tomme ord i forhold til resultatet. For meg blir det litt som livet, før og etter NLP. Den personlige utviklingen og forståelsen er utrolig.

NN:

NLP utdannelse hos Sandnes Coaching gjør deg mer bevisst. Du lærer å se muligheter og løsninger i stedet for begrensninger.

NN: Jeg er kjempefornøyd. På en skala fra 1 til 10 ligger utdannelsen på på innhold på 9. Mine forventninger er i høyeste grad oppfylt. Mye av det vi gjør i hverdan ble satt i perspektiv og reflektert over. SUPERT. Det er meget bra for personlig utviking.